Strategie, design & technologie vormen een onlosmakelijke eenheid.

Websites / Webdesign

Voordat we aan de slag gaan met de website, duiken we eerst in het hoe en waarom. Samen maken we een plan. U geeft uw wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte internetstrategie die de basis vormt van de nieuwe website.

Tijdens de conceptfase brengen we de functies van de website in kaart. En laten we zien hoe we alles logisch presenteren aan uw toekomstige websitebezoekers. In het functioneel ontwerp ziet u precies wat we gaan doen en hoe de website is opgebouwd.

Een optimale mix tussen een mooi webdesign en snelle laadtijden. Een website waarbij uw bezoeker centraal staat. Door middel van duidelijke navigatiepaden zorgen we ervoor dat uw bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt die hij of zij zoekt. Bij Wyldafctory ontwerpen we websites die passen bij de huisstijl van uw organisatie en het juiste resultaat opleveren.

Wij kunnen ook uw websites in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) bouwen. Hiermee kunt u heel eenvoudig zelf uw website beheren en nieuwe teksten, foto's en video's toevoegen of wijzigen.

We optimaliseren de content en de techniek, zodat uw website beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines. Ons doel: uw website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google.

Wij leveren we alle websites op met Google Analytics, het gratis statistiekenprogramma van Google. Op basis van de resultaten kunt u de juiste activiteiten ondernemen om uw online resultaten te verbeteren.

Webshops

Geen webshop zonder strategie. Samen maken we een plan van aanpak. U geeft uw wensen aan, Wyldfactory adviseert. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van uw slimme webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor cross selling? Wat worden de betalingsmogelijkheden? In het functioneel ontwerp van de webshop ziet u hoe de webshop is opgebouwd en wat dit betekent voor uw toekomstige klanten.

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een slimme webshop. Hoe mobiliseert u uw bezoekers? Met effectieve content bereikt u wat u wilt. U kunt uw webshop zelf vullen, maar u kunt het ook aan ons overlaten.

U wilt dat de producten natuurlijk zo hoog mogelijk scoren bij mensen die googelen naar een product dat u verkoopt. Wij helpen u bij het optimaliseren van uw webshop. Van het zoekwoordenonderzoek tot en met de technische realisatie, we verzorgen het volledige traject. Daarbij focussen we op zowel de techniek als de content, zodat uw webshop beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines.

Web development

Maatwerk komt vaak om de hoek kijken als er een vertaalslag moet worden geslagen tussen online en offline. Denk aan de koppeling van een reserveringsysteem aan de website van een hotel. Of de koppeling van een website met een payment provider. Bij Wyldfactory koppelen we bestaande systemen aan nieuwe technieken. En dat betekent meer online mogelijkheden voor uw organisatie.

Maar naast de koppeling van online oplossingen aan bestaande systemen, ontwikkelen we ook volledig nieuwe systemen. Van kleinschalige online oplossingen tot meer uitgebreide systemen, zoals een intranet. We denken mee op strategisch niveau om een doeltreffende maatwerkoplossing te ontwikkelen. We creëren de functies die u nodig hebt voor een optimale bedrijfsvoering.

Grafische vormgeving

Wij specialiseren ons in grafische ontwerpen. Dit betekent het vertalen van uw producten en diensten naar verschillende media. Zoals een website ontwerp, logo ontwerp, reclame ontwerp en het ontwerpen van brochures.

Ons ontwerpbureau zorgt ervoor dat uw producten niet alleen online beschikbaar zijn, maar dat uw producten en/of diensten ook herkenbaar worden door het ontwikkelen van een huisstijl. Wij passen alle ontwerpen aan voor een specifieke doelgroep en doen uw producten en diensten uitstaan van uw concurrentie!

E-mailmarketing

Een professionele online nieuwsbrief. Zie het als een e-mail in een corporate jasje. Dankzij de software die we gebruiken (Mailchimp), heeft u geen technische kennis nodig om een professionele e-mailnieuwsbrief te versturen. Wij ontwikkelen online mailings die geschikt zijn voor alle e-mailprogramma's, zoals Outlook, Mail, Gmail en Hotmail. En bovendien worden ze niet aangemerkt als spam!

Na ons advies en de technische werkzaamheden verstuurt u uw e-mailnieuwsbrief zelf. Zo vaak en wanneer u maar u wilt. Hiervoor hoeft u geen software te installeren, maar bedient u Mailchimp via een overzichtelijke online manager. Wij geven u een online demonstratie en zorgen ervoor dat u helemaal zelf aan de slag kunt.

Een mailing versturen is één. Het effect daarvan meten is stap twee. Hoeveel mensen hebben uw e-mailnieuwsbrief gelezen? En hoeveel daarvan hebben de stap genomen om door te klikken naar uw website? In Mailchimp worden die statistieken overzichtelijk gepresenteerd. En ziet u in één oogopslag wat e-mailmarketing u oplevert. Op basis daarvan kunt u de juiste activiteiten ondernemen om uw resultaten te verbeteren.

SEO / Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) begint met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Op welke zoektermen wordt uw website gevonden? En op welke termen zoeken potentiële klanten? We brengen structuur in de wirwar van zoekwoorden en geven advies naar aanleiding van de uitkomsten.

De belangrijkste zoektermen zijn vastgesteld. Om uw website search proof te maken, optimaliseren we zowel de techniek als de content. Doel is om alle 'obstakels' voor de zoekmachines te elimineren en belangrijke zoektermen te verwerken in de content op de website. Het resultaat: meer traffic en - nog belangrijker - meer relevante bezoekers op uw website of webshop.

Combineer SEO met SEA (Search Engine Advertising) voor een optimaal resultaat. Meer kliks, meer bezoekers en een verbeterde online positie. Want uw website stijgt niet alleen op de ladder van de organische resultaten, maar is ook vertegenwoordigd in het betaalde deel van de zoekmachines. Wyldfactory adviseert u over de perfecte combinatie.